Program

Radno Vreme od 23h do 05h

I DJ TV

Rezerviši
Mar Thu

I DJ TV

IDJ Tv party je potpuno novi koncept u gradu od sad pa svakog cetvrtka u saradnji sa IDJ Videos.
Uživajte u muzici koju volite da slušate u sklopu programa IDJTv-a.

Pimp my Friday

Rezerviši
Mar Fri

Pimp my Friday

Pimp my Friday

Petak vece u klubu Freestyler je rezervisan za hitove RnB, HipHop, Trap pravca. Pored rezident didžejeve koji biraju najbolje pesme u Bepgradu, svakog petka dovodimo specijalnog gosta.

Get Low

Rezerviši
Mar Sat

Get Low

Get Low Saturday je žurka kola ne može da se preprica. Osim modernih zvukova RnB, HipHop i Trap muzike ovo vece predstavlja i twerk u izvodjenju najboljih igracica u Srbiji.

Predstojeći Događaji

IDJTV Rezerviši

28 Mar Thu

IDJTV

Sledi još jedna nezaboravna IDJ TV žurka. Jedan od najpopularnijih domaćih repera predstaviće u četvrtak uveče na IDJ TV žurki pesmu pod nazivom “Prete mi” i spot za istu.

O nama

Mi smo tu za vas

Club Freestyler

Freestyler splav je jedan od najstarijih klubova u Beogradu, već 18 godina smo majstori noćnog života, sa nama je fenomenalan provod zagarantovan. A od prošle sezone smo rešili da i preko zime nastavimo sa najboljim žurkama u gradu i otvorili zimski klub pod nazivom Freestyler Winter Stage.

Freestyler Winter Stage se nalazi u samom srcu noćnih dešavanja na krovu Beton Hale, na parkingu Beton Hale.

Kvalitet provoda koji nudi Freestyler Winter Stage dokaz su naši prestonički klaberi i inostrani turisti koji se iz godine u godinu vraćaju u Beograd sa fascinantnim utiscima baš zbog celokupnog provoda kroz koji su prošli uz nas.

Freestyler Winter Stage nudi jedinstveno okruženje, sa modernism dizajnom uz najviši kvalitet komfora, usluge i zabave. Mesto na kojem ćete da stvarate nezaboravne trenutke i da uživate do jutra uz sjajne hitove za koje su zaduženi nadaleko poznati DJ-evi.

Dobrodošli u klub Freestyler Winter Stage!

Rezerviši

Telefon: +381 62 800 2020

WhatsApp Rezervacije

Viber Rezervacije


Kontakt

Telefon: +381 62 800 2020

Email: booking@freestyler.rs

Adresa: Bulevar vojvode Bojovića 30, 11000 Beograd

Adresa: Ušće bb,
Belgrade 11000

Lokacija na mapi