Program

Radno Vreme od 23.30h do 05:00h

IDJTV PARTY

Book Now
May Thu

IDJTV PARTY

U saradnji sa IDJVideos spremamo sjajne žurke koja će se održavati svakog četvrtka pod nazivom IDJ TV PARTY. Očekuju vas uživo nastupi najvećih imena popularne muzike.

INFO: +381 62 800 2020
(SMS, Call, WhatsApp,Viber)

GET LOW

Book Now
May Fri

GET LOW

Petak na splavu Freestyler rezervisan je za čuvene GET LOW žurke.
RnB, HipHop, Rap, Trap veče.

INFO: +381 62 800 2020
(SMS, Call, WhatsApp,Viber)

FREESTYLER FEVER

Book Now
May Sat

FREESTYLER FEVER

FREESTYLER FEVER veče donosi zvuke popularih hitova. House, Latino Regeton, RnB - Mashup svake subote puštaće rezident didžejevi na splavu Freestyler. Sve ono što vas tera da igrate do ranih jutarnjih časova.

INFO: +381 62 800 2020
(SMS, Call, WhatsApp,Viber)

Predstojeći Događaji

O nama

Mi smo tu za vas

Club Freestyler

Freestyler splav je jedan od najstarijih klubova u Beogradu, već 18 godina smo majstori noćnog života, sa nama je fenomenalan provod zagarantovan. A od prošle sezone smo rešili da i preko zime nastavimo sa najboljim žurkama u gradu i otvorili zimski klub pod nazivom Freestyler Winter Stage. Freestyler Winter Stage se nalazi u samom srcu noćnih dešavanja na krovu Beton Hale, na parkingu Beton Hale. Kvalitet provoda koji nudi Freestyler Winter Stage dokaz su naši prestonički klaberi i inostrani turisti koji se iz godine u godinu vraćaju u Beograd sa fascinantnim utiscima baš zbog celokupnog provoda kroz koji su prošli uz nas. Freestyler Winter Stage nudi jedinstveno okruženje, sa modernism dizajnom uz najviši kvalitet komfora, usluge i zabave. Mesto na kojem ćete da stvarate nezaboravne trenutke i da uživate do jutra uz sjajne hitove za koje su zaduženi nadaleko poznati DJ-evi. Dobrodošli u klub Freestyler Winter Stage!

Book Now

Phone: +381 62 800 2020

WhatsApp Booking

Viber Booking


Kontakt

Phone: +381 62 800 2020

Email: [email protected]

Address: Ušće Bb, 11000 Beograd

Address: Ušće bb,
Belgrade 11000

Lokacija na mapi