Maj, 2020

Nema trenutnih događaja

Maj, 2020

Nema trenutnih događaja

WINTER STAGE - ZIMSKA SEZONA

FREESTYLER NOĆNI KLUB U BEOGRADU

Freestyler Winter Stage se nalazi u samom srcu noćnih dešavanja na krovu Beton Hale, na parkingu Beton Hale. Kvalitet provoda koji nudi Freestyler Winter Stage dokaz su naši prestonički klaberi i inostrani turisti koji se iz godine u godinu vraćaju u Beograd sa fascinantnim utiscima baš zbog celokupnog provoda kroz koji su prošli uz nas.

VAŽNO OBAVEŠTENJE - 13. MART 2020.

Dragi gosti Freestyler-a,

Usleg uredbe Vlade Republike Srbije a povodom proglašene pandemije corona virusa na globalnom nivou, klub Freestyler neće raditi do 1. aprila. U želji da svojim gostima osim najboljeg provoda pruži i najviši nivo komfora i bezbednosti, klub Freestyler je doneo ovu odluku. A mi vam za to vreme spremamo još bolji program i još bolji provod!

– Freestyler tim

FREESTYLER

POSEBNA PONUDA

1x ABSOLUT VODKA 0.7L + 4x RED BULL = 6.800 rsd

special-offer-freestyler-srpski

🎁 Svi koji rezervišu "Freestyler Special Offer" putem našeg sajta, postaju učesnici Freestyler nagradne igre!
FREESTYLER GALERIJA

POSLEDNJE FOTOGRAFIJE

Od 2001. godine

Zašto Freestyler

01. VIP gosti

Vodeći smo noćni klub u Beogradu od 2001. godine i omiljeno smo mesto za posetu mnogih ljudi a među njima puno poznatih ličnosti koje nam dolaze kao gosti.

02. Goruća atmosfera

Moto Freestyler-a je „Be free, live free“. Naš cilj je da se gosti prijatno osećaju, jer je atmosfera na našim žurkama zagarantovana.

03. Popularni DJ-evi

Vrlo smo striktni i biramo samo najbolje. Svi Freestyler stalni DJ majstori ujedno su i najpopularniji u našoj zemlji. Takođe, iznenadićete se brojem gostujućih DJ-eva iz celog sveta. Samo na Freestlyer-u.

04. VIP separei

Svesni smo da veliki broj klubova prodaje sve vrste stolova kao „VIP“. Ne brinite! Sa našim VIP stolovima imaćete svoju „privatnost“ za vas i vašu grupu, pritom nećete biti isključeni iz zabave! Na taj način smo dizajnirali separee, tako da svi kupci mogu biti zadovoljni odabirom željenog stola.

05. Živa muzika

Svakog vikenda imamo barem jednu slavnu osobu koja nastupa na Freestyler-u uživo. Angažujemo pevače iz celog sveta tako da naše zabave nikada nisu iste i vrlo smo inovativni kada je reč o programu.

06. Sistem za ozvučenje i rasveta

Više smo nego sigurni da posedujemo jedan od najboljih zvučnih sistema i svetlosnih efekata u regionu, konstantno nadograđujući opremu kako bismo bili sigurni da ćete uživati u svakom „Freestyle“ trenutku.

Freestyler DJ-evi

Upoznajte naše DJ gurue

Freestyler je poznat po svojim izvanrednim muzičkim performansama. Saznajte više o našim proslavljenim DJ majstorima i slušajte ih uživo u našem klubu!

DJ Architect

Lea Davogić

Oldschool rap, R'n'B, Newschool, Latin and Dancehall

Nemanja Bošković

House/Progressive/Trap DJ

DJ Prema

Hip-Hop, R'n'B, Funk, Dancehall, Trap, Twerk...

Rezervišite ovde

Rezervacije

Telefon: +381 62 800 20 20
Image result for whatsapp icon pngWhatsApp Rezervacije
Email: booking@freeold.clubfreestyler.com
Adresa: Bulevar vojvode Bojovića 30, Beograd
Radno vreme: 22:30 – 05:00 (Četvrtak- Subota)

× WhatsApp Booking
X